Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@21:20:39 GMT

ضرورت ثبت نام در سامانه جامع روابط کار برای دریافت مقرری بیمه بیکاری

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۰۸۲۲

ضرورت ثبت نام در سامانه جامع روابط کار برای دریافت مقرری بیمه بیکاری

‍‍‍‍‍‍

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کاردرباره پرداختی های بیمه بیکاری گفت: پرداخت بیمه بیکاری از خرداد ماه مطابق قانون بیمه بیکاری است و متقاضیان باید در سامانه جامع روابط کار ثبت نام کنند. - اخبار اقتصادی -

مسعود بابایی،مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره جزئیات صندوق بیمه بیکاری گفت: افرادی که برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند چند گروه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک بخش از متقاضیان مطابق مصوبه ستاد کرونا شامل افرادی که در زمان کرونا بیکار شده اند و در بازه زمانی سه ماهه اسفند, فروردین و اردیبهشت ماه مشمول مقرری بیمه بیکاری می شوند، مقرری این سه ماه را دریافت کرده اند.

 وی ادامه داد: تجمیع این افراد حدود یک میلیون و 133 هزار نفر است. شاید این تعداد از کل افراد مقرری بگیر بیشتر باشد. دلیل آن به خاطر فراوانی تجمعی است یعنی شاید یک فرد, 2 بار مقرری دریافت کرده باشد.

 بابایی گفت:عده ای هستند که مقرری بیمه بیکاری را دریافت نکردند که به آنها جاماندگان می گوییم, این افراد یا شماره تماسشان اشتباه بوده است و یا در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام نکرده اند, برخی در کاریابی ها و ادارات تعاون و کار محل خود ثبت نام کرده اند. به این افراد پیامک ارسال کردیم که به سامانه مراجعه کنند و فرآیند ثبت نام را تکمیل کنند تا بتوانیم پیگیر کار آنها شویم.

 مدیر کل بیمه بیکاری وزارت کار افزود: گروه سوم افرادی هستند که شماره حساب بانکی خود را با تأخیر وارد سامانه کرده اند. برای این دسته از افراد یا پیامک ما دیر به دستشان رسیده است یا یک شماره از شماره حساب خود را اشتباه وارد کرده اند. این افراد جز گروه سوم هستند.

 وی درباره افرادی که بیکاری آنها بعد از اردیبهشت ماه ادامه دار است گفت: برای افرادی که تا اردیبهشت ماه  مقرری دریافت کرده اند و حالا بیکاری آنها استمرار داشته است, به نوبت پیامک ارسال می کنیم. اما این افراد منتظر پیامک ما نباشند. اگر بیکاری آنها بعد از کرونا ادامه دار شده است و این بیکاری احراز شده است در گام اول به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند, آنجا اعلام کنند که قصد احراز هویت برای سامانه جامع روابط کار دارند. برخی از افراد قبلاً‌در این سامانه احراز هویت شده اند,دیگر نیازی به احراز هویت مجدد نیست. با پسوردی که دارد می تواند وارد سامانه جامع روابط کار شود و زیرسامانه بیمه بیکاری راانتخاب کند و مدارک مورد نیاز را آپلود کند.

 وی اظهار داشت:اگر کسی اعلام کرده است که بیکاری اش به خاطر اتمام قرارداد بوده است باید قرارداد خود را بارگذاری کند. اگر اعلام کرده است که به خاطر رأی مراجع تشخیص و حل اختلاف بوده است. باید آخرین رأی را آپلود کند.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار گفت:  از ابتدای خرداد ماه هم بررسی ها طبق قانون و هم پرداخت ها طبق قانون است.میزان پرداختی های مقرری بیمه بیکاری در  اسفند,فروردین و اردیبهشت به میزان قانون نبود. اما از ابتدای خرداد ماه پرداخت مقرری بیمه بیکاری مطابق قانون و ماده 7بیمه بیکاری پرداخت می شود البته مشروط بر اینکه فرد شرایط قانونی را داشته باشد.

 وی گفت: افرادی که تا کنون مقرری دریافت نکرده اند و احساس می کنند که مشمول بیمه بیکاری بعد از اردیبهشت ماه هم می شوند, نیازی نیست برای دریافت پیامک از سمت وزارت کار منتظر باشند و سپس به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند, می توانند در اسرع وقت به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند و بعد از احراز هویت , دفتر برایشان پیامکی ارسال می کند که با پسورد آن می توانند وارد سامانه شوند.

14 هزار جامانده بیمه بیکاری به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند

بابایی گفت: آن دسته از جاماندگان که مدت بیکاری آن‌ها تا خردادماه ادامه داشته با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت نسبت به احراز هویت خود اقدام کنند و بر اساس پیامک ارسالی از وزارت کار با مراجعه به سامانه prkar.mcls.gov.ir نسبت به بارگذاری مدارک خود اقدام کنند تا مقرری بیکاریشان برقرار شود.

 وی درباره ثبت مدرک تحصیلی در سامانه گفت: یکی از دلایل برای خواستن مدرک تحصیلی این است که اگر کسی بی سوادباشد طبق قانون باید در کلاس های سواد آموزی شرکت کند. اما اگر کسی مدرک ابتدایی, راهنمایی, دانشگاهی داشته باشد نیازی به شرکت در کلاس های نهضت سواد آموزی ندارد. افرادی که مهارت خاصی دارند, درصورتی که مدرک خود مبنی بر مهارت را در سامانه بارگذاری کنند, زمینه اشتغال مجدد برای آنها راحت‌تر فراهم می شود.

 بابایی گفت: لیست افرادی که به صورت حضوری به کاریابی ها و ادارات کار مراجعه کرده بودند, دریافت کردیم و برای آنها پیامک ارسال کردیم. اما آن دسته از افرادی که درخواست دریافت بیمه بیکاری بعد از خرداد را دارند حتماً‌باید در سامانه prkar.mcls.gov.ir مدارک خود را بارگذاری کنند.

 وی درباره ضرورت داشتن کارت پایان خدمت گفت: اشتغال به کار بدون داشتن کارت پایان خدمت, کارت معافیت, نامه اشتغال به تحصیل  امکان پذیر نیست. اگر اشتغال فردی غیرقانونی نبوده باشد و بیمه شده باشد, بیمه بیکاری هم می تواند دریافت کند.

 انتهای پیام/

 

R1012189/P/S7,82/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اخبار کارگران بیمه بیکاری بیشتر بخوانید... تهرانی‌ها در صدر دریافت بیمه بیکاری کرونا قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... تهرانی‌ها در صدر دریافت بیمه بیکاری کرونا واژه های کاربردی مرتبط اخبار کارگران بیمه بیکاری پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ فروش اوراق سلف نفتی از یکشنبه آینده/ هر بشکه ۹۴۴ هزار و ۶۲۲ تومان قیمت خورد + سند ۲ جزییات طرح سهمیه بندی بنزین سرانه خانوار/الزام دولت به خرید باقیمانده سهمیه سوخت مردم ۳ تصویب نصفه و نیمه حق مسکن کارگران؛ وزیر کار تذکر گرفت ۴ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۵/۲۲|کاهش قیمت طلا و ارز در بازار/ سکه ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شد ۵ توقیف نفتکش‌های ایران در ونزوئلا تکذیب شد ۶ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۵/۲۳|آخرین قیمت طلا و ارز در بازار/ سکه ۱۰ میلیون و ۷۰۰هزار تومان شد ۷ افزایش نرخ سود سپرده‌‌های بانک‌ها توسط بانک مرکزی/ حداقل سود ۱۴ درصد شد ۸ قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۵/۲۴ مهمترین اخبار اقتصادی رونمایی از ۲ برنامه جدید بانک مسکن برای تولید مسکن ارزان قیمت/تورم مصالح ساختمانی برای سازندگان حذف می شود فروش اوراق سلف نفتی از یکشنبه آینده/ هر بشکه ۹۴۴ هزار و ۶۲۲ تومان قیمت خورد + سند جزئیات مالیات مقطوع خریداران سکه در سال ۹۸ اختلاف ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومانی قیمت لاستیک از کارخانه تا بازار مهمترین اخبار تسنیم وزارت خارجه: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت و دولت لبنان بود، هست و خواهد ماند فراخوان جهاد اسلامی برای برگزاری تظاهرات «نه به خیانت علیه فلسطین» ایران: اقدام رژیم صهیونیستی و امارات حماقت راهبردی است ظریف با همتای لبنانی خود دیدار کرد علاقه‌ حداقل ۲۰ کشور به واکسن روسی کرونا/علت انتقاد غرب از واکسن "اسپوتنیک-۵" درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار کارگران بیمه بیکاری اخبار کارگران بیمه بیکاری بیمه بیکاری وزارت کار سامانه جامع روابط کار دریافت بیمه بیکاری مقرری بیمه بیکاری دفاتر پیشخوان اردیبهشت ماه مراجعه کنند پیامک ارسال احراز هویت بیکاری آن قیمت ارز قیمت طلا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت بازار طلا برای شفافیت

  فعالان این صنف در نشستی که با مدیران سازمان امور مالیاتی داشتند، اعلام کردند که نسبت به ثبت اطلاعات و سرمایه خود در سامانه جامع تجارت انتقاد داشتند و این اعتراضات ربطی به مالیات‌ستانی از آنها ندارد. نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره اعتراض صنف طلا به سامانه جامع تجارت توضیح داد: در جلسه‌ای که در وزارت کشور برگزار شد، مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه طلا‌فروشان سه ماه به تعویق افتد تا ابهامات پیش آمده، رفع و بررسی‌های لازم در این زمینه انجام شود. 
ازطرف دیگر سیدمحمد هادی سبحانیان،رئیس کل سازمان امور مالیاتی نیز در این خصوص گفت: به موجب قانون اساسی، سازمان امور مالیاتی کشور صرفا مجری قوانین است و هیچ اختیاری در مورد کم ‌یا زیاد کردن نرخ یا پایه مالیات ندارد و همان‌طور که به‌طور گسترده اطلاع‌رسانی شد، هیچ مبنای قانونی برای افزایش مالیات در حوزه طلا وجود ندارد.  این گفته بذرافشان و سبحانیان آب پاکی را روی هجمه همه‌جانبه برخی رسانه‌های داخلی و رسانه‌های معاند ریخت که به‌طور مستمر سعی داشتند مالیات‌ستانی عادلانه سازمان امور مالیاتی را مورد انتقاد قرار دهند. 
     
اعتراض طلا‌فروشان به سامانه جامع تجارت 
با این حال باید به این نکته اشاره کرد که بخشی از اتفاقات و شایعاتی که سال گذشته رقم خورده، اساسا هیچ ارتباطی به سازمان امور مالیاتی و مالیات ندارد، چون از طرفی مالیات طلافروشان همان روال قبلی است و هیچ نرخ و پایه جدیدی برای مالیات طلافروشان تعیین نشده وازطرف دیگر، قراراست فاکتور کاغذی که طلافروشان به خریدار می‌دادند از این پس به صورت الکترونیک در سامانه مودیان هم ثبت شود تا در خصوص میزان اصل طلا، میزان سود و اجرت شفاف‌سازی صورت گیرد و مالیات بر ارزش افزوده صرفا از اجرت وسود آن اخذ شود.به همین دلیل پرواضح است که مسأله اصلی طلا‌فروشان، مالیات نیست؛ مسأله اصلی‌شان الزاماتی بود که به واسطه پیاده‌سازی سامانه جامع تجارت برقرار شده بود. درواقع یک سری تکالیفی از آنها خواسته شده بود که مربوط به مالیات و سامانه مودیان و پیاده‌سازی قانون پایانه‌های فروشگاهی نبوده است.  اما در روزهای گذشته دوباره با آغاز به کار سامانه جامع تجارت، بازار طلافروشان با چالش‌های زیادی روبه‌رو  شده است به طوری که فعالان این بازار ‌با انتقاد از فعالیت سامانه جامع تجارت می‌گویند حتی نسبت به اصلاحات مد نظر فعالان بخش طلا نیز اقدامی صورت نگرفته و از هفته گذشته اعلام شد این سامانه بعد از سه ماه بدون هیچ‌گونه تغییراتی آغاز به کار کرده و همین موضوع موجب شده تا طلافروشان واکنش‌هایی داشته باشند. 
     
طلافروشان مالیات کمی می‌دهند
طلافروشان مدعی هستند که ثبت سرمایه آنها در سامانه جامع تجارت برای این صنف به چالش تبدیل شده اما سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: میانگین مالیات ابرازی طلا‌فروش‌ها در سال قبل ۹میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، یعنی ۸۰۰ هزار تومان در ماه بوده است. مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به این سؤال که «اکنون میزان مالیات پرداختی صنف طلافروشان به‌طور متوسط ماهانه چقدر است؟» عنوان کرد که میانگین مالیات ابرازی طلافروش‌ها به میزان ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای سال گذشته و برای یک سال بوده است؛ یعنی تقریبا ماهی ۸۰۰ هزار تومان. در حالی که میانگین مالیات پرداختی کارمندان در سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون تومان بوده است. 

سامانه جامع تجارت چیست؟
سامانه جامع تجارت، سامانه مربوط به ثبت سفارش‌های کالا و در جهت تسریع امور صادرات و واردات بوده که در بخشی از این سامانه ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گرانبها و گوهرسنگ و صدور صورتحساب الکترونیکی از طریق سامانه مودیان پیش‌بینی شده که صنف طلافروشان زیر بار ثبت اطلاعات خود در آن نمی‌رود.  براساس تبصره چهار ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ثبت معاملات انواع طلا اعم از آب‌شده، شمش، مسکوکات و مصنوعات در سامانه جامع تجارت الزامی در نظر گرفته شد‌؛ این موضوع در حالی که از سال گذشته مطرح بود اما از نیمه دوم سال گذشته جدی‌تر و از اواخر آذر ماه به صورت رسمی اعلام شد. همچنین تاکید شد که از ابتدای دی ماه، تخلف از ضوابط مذکور، موجب محکومیت به ضبط کالا و پرداخت جریمه برابر ارزش کالا خواهد شد.  قانون ثبت مشخصات و اطلاعات خریدار و فروشنده در سامانه جامع تجارت‌ (ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق ارز)، از سال گذشته لازم‌الاجرا شده اما به دلایل مختلف که نیازمند آموزش‌های لازم بود، تا دوم آبان ماه امسال نیز به تعویق افتاد‌؛ بر این اساس باید واحدهای صنفی در سامانه جامع تجارت ثبت‌نام و اطلاعات معاملات خود در هر حوزه‌ و تمام مشخصات خرید و فروش، خریدار، فروشنده و سرمایه اولیه فروشنده را ثبت می‌کردند.  اوایل فروردین امسال این قانون از طریق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای اجرا به وزارت صمت ابلاغ شد. باوجود همه اینها اما هنوز ابهاماتی در اجرای این ضوابط برای صنف طلافروشان وجود دارد و به همین دلیل از ورود به این سامانه خودداری می‌کنند.  صنف طلا و جواهر کشور با تکیه بر آنچه «ابهامات سامانه جامع تجارت» می‌خوانند، می‌گویند چرا باید سرمایه خود را در این سامانه ثبت و اطلاع‌رسانی کنند؟ بنابراین آن‌‌گونه که گفته می‌شود ۷۰ درصد از فعالان این صنف هنوز وارد این سامانه نشده‌اند.   حالا با وجود به تعویق افتادن سه ماهه برای اجرای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت، هنوز فعالان این صنف معتقدند که اجرای این امر، به‌نفع صنعت نخواهد بود و در صورت اجرایی شدن، از این صنف و صنعت کناره‌گیری خواهند کرد. 

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود